Formulari

Invalid Email

Si us plau, llegiu atentament i accepteu els termes i condicions següents per a enviar el formulari.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Info

FACEBOOK

INSTAGRAM

LA CERDANYA

17539 - Catalunya (CAT)

Si vols un xiulet de fusta de regal no badis!

Les 15 primeres persones que comprin a la nostra botiga, tindran 2 xiulets de regal.

Preguntes freqüents

Potser és un problema de navegador... per a poder accedir i realitzar comandes sense problemes has de tenir una bona conexió a internet i un navegador que estigui actualitzat.

També pot ser alguna cosa amb les cookies. Si el teu navegador està actualitzat i tot i així et dóna problemes, pot ser que es solucioni si esborres les cookies de l'ordinador.

No obstant això, si encara tens problemes, pots contactar-nos per mail () o per qualsevol de les nostres xarxes socials i t'ajudarem en tot el que necessitis.

Durant el procés de compra podràs triar entre pagar amb targeta de crèdit, Paypal, o per transferència bancària.

El que sigui més còmode per a tu.

No, només tenim botiga en línia. Però treballem perquè els Siulets sigui el més proper possible cap a vosaltres, és per això que estarem encantats de llegir tot el que ens vulgueu dir o resoldre qualsevol dubte tant a les xarxes socials com al nostre correu electrònic.

A més a més esperem que ben aviat puguem assistir a algun esdeveniment o fira per a veure'ns les cares :).

A tot el món! Això si, si estàs en un altre país d'Europa o d'un altre continent i vols comprar algun dels nostres productes, envia'ns un mail a  indicant què és el que t'interessa i calcularem les despeses d'enviament perquè puguis valorar-ho.

Ens sap greu però no. Al ser jocs i joguines que venen precintats, al ser oberts ja no és poden tornar a vendre, es per això que no acceptem devolucions. 

Tot i així, si t'ha arribat un joc trencat o defectuós, Si us plau, envia'ns un correu electrònic explicant-nos la incidència i indicant el teu número de comanda a   i trobarem una solució.

Sobretot adjunta'ns fotos o videos del producte per a que puguem comprendre que ha passat i buscar la millor manera per a solucionar-ho.

Si t'interessa algun producte, però en aquest moment no és pot comprar a la nostra web, clica al botó reserva'l! En ser una botiga petita, treballem amb poca quantitat d'estoc i pot ser que se'ns hagi acabat. Tanmateix si el reserves, t'assegures que en reservem un per tu de seguida que ens torni a arribar.

Si algun producte, malauradament deixa d'estar disponible als Siulets, ho anunciarem a les xarxes socials igual que les novetats que ens vagin arribant.

És clar que sí! Ens encanta que pensis en nosaltres per a fer regals especials, és per això que et demanem que en cas que vulguis que t'emboliquem per a regal algun joc o joguina, o que escrivim una nota de felicitació. Ens escriguis una nota a l'apartat de compra i ens diguis:

  • En cas que vulguis la nota, escriu-nos el text que vols que hi posem
  • Si vols que t'embolique'm algun joc concret, digui'ns quin, o si és la comanda sencera.

Tots els nostres comandes inclouen factura. Com a norma general, i amb la intenció de disminuir residus o per si és un regal per a una altra persona i no vols que coneguin l'import de les teves compres, al confirmar la teva comanda rebràs automàticament la factura per correu electrònic en format imprimible.

Si has efectuat la comanda de dilluns a divendres abans de les 12:00 del matí, sortirà aquell mateix dia. En cas contrari, sortirà el següent dia hàbil.

T'atendrem el més ràpid possible tant a les nostres xarxes socials com a el nostre email.

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
Desplaça cap amunt