QUI HI HA DARRERE ELS SIULETS?

ENS PRESENTEM!

Tot va començar el dia que vaig decidir que volia dedicar-me al món dels infants. Quan era petita sempre ajudava als més petits i a mesura que vaig anar creixent, les persones del meu voltant sempre em deien, tu Nina hauries de dedicar-te als infants.

Després de tenir una època d'adolescent rebel que no volia acceptar-ho, vaig adonar-me que si, volia ser mestre d'educació infantil. La puresa, les ganes d'aprendre i explorar el seu voltant dels més petits em semblaven apassionants.

Vaig estudiar educació infantil, i després vaig endinsar-me al món laboral on amb molta sort vaig poder treballar en un parell de llars d'infants totalment oposades pel que fa a la manera d'educar.

M'agradava molt aquesta feina, però tal com em diu molta gent del meu voltant, soc inconformista de mena, i em neguitejava molt que cada cop que entrava a qualsevol lloc públic dirigit als infants (escoles, biblioteques, sales d'espera, ludoteques...) la majoria de joguines que hi havien eren en castellà, o quan algú comprava un regal per a algun infant i deia: és en castellà però bé.. es igual, en Català no el vaig trobar...

Realment no hi ha jocs o joguines en Català? Vaig començar una investigació per esbrinar-ho, i em vaig adonar que si, sí que n'hi havia, i molts més del que m'imaginava!

Volia explicar-ho a tothom, i vaig pensar: per què no faig alguna cosa pels infants i el Català a parts iguals?

No es tracta només de vendre, es tracta de posar el meu granet de sorra perquè al futur dels infants i també de la nostra llengua no hi manqui la llibertat.

Gràcies de tot cor a tots els que us heu interessat pel projecte i espero veure-us de nou tant aquí com a les nostres xarxes socials.

 

Nina Altés Vila, creadora d'els Siulets.

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
Desplaça cap amunt