Caseta Kernel

El Trigonos Kernel és un caseta/joc de construcció de fusta per a nenes i nens, amb un total de 44 peces que combinen varetes, daus i teixits.

85.00

Disponibilitat: 1 en estoc

COMPRA SEGURA I FIABLE

El Kernel és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens ideal per al joc simbòlic a partir dels 4 anys. Però també es pot fer servir per a reptes geomètrics, matemàtics i de construcció més endavant, cobrint diverses etapes del joc infantil o com a material manipulatiu (entorn a 7-10 anys). És, per tant, un material de joc evolutiu.

El disseny d’aquest joc, basat en un sistema de varetes i de daus connectors, permet muntar-lo i desmuntar-lo tantes vegades com es vulgui de manera simple i autònoma. Les varetes s’insereixen als forats dels daus amb facilitat, donant lloc a una estructura estable dins la qual poder gaudir i jugar. Les peces de teixit porten una vora per introduir les varetes, de manera que també quedin ben subjectes i tenses, creant espais delimitats. No obstant això, les peces de fusta es poden combinar amb altres teixits i/o pinces per idear dissenys nous i únics.

– Edat: + 4 anys

Pes 8 kg
Dimensions 82 × 22 × 22 cm

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
Caseta Kernel
85.00

Disponibilitat: 1 en estoc

Desplaça cap amunt