ENIGMÀRIUS

Joc de Màrius Serra i Oriol Comas. Aquest joc és una competició verbal que permet completar paraules amb jocs de diferents nivells.

Segons caigui el dau hauràs de resoldre un enigmàrius,trobar un anagrama, triar entre els tres possibles sentits d’un mot o simplement dir una paraula que contingui una lletra determinada. Però també et pot tocar posar a prova els altres jugadors plantejant-los un enigmàrius que podràs inventar-te amb l’ajut dels ingredients secrets.

– Edat: +10 anys
– Núm. jugadors: de 1 a 6 jugadors
– Durada: 90 min.

15.00

Esgotat

COMPRA SEGURA I FIABLE

L’Enigmàrius és un joc de Màrius Serra i Oriol Comas. Una dinàmica competició verbal que permet completar les paraules d’un cartó amb jocs de nivell senzill, mitjà i avançat.

Segons caigui el dau hauràs de resoldre un enigmàrius,trobar un anagrama, triar entre tres possibles sentits d’un mot o simplement dir una paraula que contingui una lletra determinada. Però també et pot tocar posar a prova els altres jugadors plantejant-los un enigmàrius que podràs inventar-te amb l’ajut dels ingredients secrets que permet cada resposta.

L’objectiu del joc és completar un cartró amb 5 paraules. Les lletres
s’aconsegueixen plantejant i resolent reptes lingüístics com els populars
enigmàrius. No n’hi ha prou en fer-ho millor que els altres perquè les lletres
guanyades s’han de pagar amb admiració i la capacitat d’admiració a vegades és
escassa.

Aquest joc conté 216 targetes amb reptes verbals i lletres a guanyar (vocals per un
costat i consonants per l’altre), 1 dau de repte, 256 lletres, 20 cartrons amb 5
paraules de 5 lletres per un costat i 6 per l’altre, 12 comodins, 6 paravents, 72 admiracions, solucionàrius i les regles del joc.

*Aquest joc conté peces petites, pel que recomanem que no hi juguin infants més petits de l’edat recomanada a les instruccions*

Pes 1.5 kg
Dimensions 29 × 21.5 × 21.5 cm

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
Desplaça cap amunt