JO APRENC A ESCRIURE

Amb aquest pupitre maletí lluminós els infants aprendran ràpidament a efectuar els primers traços amb l’ajuda de simpàtics dibuixos. Seguidament, també podran aprendre les 26 lletres de l’abecedari tant en majúscula com en minúscula, i posteriorment crear les seves primeres paraules. També hi ha làmines per practicar els números

– Edat: +4 anys

– Núm. jugadors: 1 jugador

27.00

Disponibilitat: 2 en estoc

COMPRA SEGURA I FIABLE

Amb aquest pupitre maletí lluminós els infants aprendran ràpidament a efectuar els primers traços amb l’ajuda de simpàtics dibuixos. Seguidament, també poden aprendre les 26 lletres de l’abecedari tant en majúscula com en minúscula, i posteriorment crear les seves primeres paraules. També hi ha làmines per practicar els números.

Gràcies a les làmines esborrables, el nen pot tornar a fer els exercicis tantes vegades com vulgui. Sistema autocorrectiu amb el que a través de la base amb llum que té el pupitre podran comprovar si estan realitzant el traç correcte.

Aquest joc conté 1 pupitre lluminós, 21 làmines-model il·lustrades, 1 retolador esborrable, 1 esponja i un díptic explicatiu.

Pes 0.94 kg
Dimensions 31 × 5 × 26 cm

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
JO APRENC A ESCRIURE
27.00

Disponibilitat: 2 en estoc

Desplaça cap amunt