PARÍS: LA CITE DE LA LUMIÈRE

Il·lumina els carrers de París i gaudeix de la màgia de la ciutat amb aquest joc on l’estratègia i el glamour passegen agafats de la mà.

– Edat: +8 anys
– Núm. jugadors: 2
– Durada: 30 min

18.50

Disponibilitat: Esgotat

COMPRA SEGURA I FIABLE

París, 1889. L’Exposició Universal és l’excusa perfecta per sorprendre la gent amb el poder de l’electricitat. Si des de principi de segle, gràcies a la xarxa de fanals de gas, ja es considerava que París era “La ciutat de la llum”, ara la implicació de l’enlluernat públic elèctric meravella al món sencer.
En el joc ets una de les personalitats rellevants de la ciutat i t’interessa que tota aquesta llum banyi els teus edificis, tant com sigui possible. Inspira als artistes i sorprèn els parisencs i els visitants amb l’espectacularitat de milers de llums. Il·lumina els carrers de París i gaudeix de la màgia de la ciutat amb aquest joc l’estratègia i el glamour passegen agafats de la mà.
Aquest joc conté 16 peces de llambordins, 12 fitxes d’edifici, 14 xemeneies, 8 indicadors d’acció, 12 postals d’acció i un tauler de joc incorporat a dins de la capsa. A més a més, també té elements addicionals del joc com: 7 peces d’espais diferents o 2 peces de personatges (pintor i ballarina).
*Aquest joc conté peces petites, pel que recomanem que no hi juguin infants més petits de l’edat recomanada a les instruccions*

Pes 0.45 kg
Dimensions 50.8 × 50.8 × 12.7 cm

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
Desplaça cap amunt