VICTUS: El joc de cartes

En aquest joc de cartes els jugadors prenen la identitat dels protagonistes de la novel·la VICTUS (tant del bàndol que defensava Barcelona com de les tropes borbòniques que l’assetjaven) i lluitaran per guanyar una guerra on tot s’hi val, on cada persona és important, i on no se sap amb certesa qui va amb qui

– Edat: +12 anys.

– Núm. jugadors: de 3 a 5 jugadors

– Durada: 30-45 min. 

 

9.00

Esgotat

COMPRA SEGURA I FIABLE

Barcelona, 1714. Martí Zuviria i Antonio de Villarroel lluiten aferrissadament contra el setge ferotge de les tropes borbòniques. La població resisteix heroicament. N’hi haurà prou amb el sacrifici dels barcelonins per salvar la ciutat?. Joc d’Oriol Comas i Coma, inspirat en la novel·la VICTUS d’Albert Sánchez Piñol.

En el joc de cartes de VICTUS els jugadors prenen la identitat dels grans protagonistes de la novel·la, tant del bàndol que defensava Barcelona com de les tropes borbòniques que l’assetjaven, i lluitaran als escenaris del setge per guanyar una guerra on tot s’hi val, on cada persona és important, i on no se sap amb certesa qui va amb qui.

Aquest joc conté 5 cartes de protagonista, 108 cartes d’escenaris del segle, 43 cartes de personatges i 5 cartes amb un resum de les regles del joc.

Pes 1.16 kg
Dimensions 15.5 × 3 × 23.5 cm

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
Desplaça cap amunt