El NIU DEL CUCUT

Joc on la capacitat constructiva i visuomotriu són claus per construir un bon niu. Qui ajudarà la cucut Kiki a construir un niu amb els bastonets per a posar-hi tots els ous?

–  Edat: +4 anys
– Núm. jugadors: de 2 a 5 anys
– Durada: 15-20 min.

19.50

Disponibilitat: 3 en estoc

COMPRA SEGURA I FIABLE

Qui ajudarà la cucut Kiki a construir un niu amb els bastonets per a posar-hi tots els ous? Però atenció! Tan bon punt hi hagi un parell de branques bones al niu, hauràs de col·locar-hi un ou de cucut. Si el niu està a mig construir, algun ou podria sortirne rodolant. Només amb tacte i una mica de tacte seràs el primer de posar tots els ous al niu i podràs deixar la mare cucut amb la seva niuada.

Joc on la capacitat constructiva i visuomotriu són claus per construir un bon niu.Cal ser molt hàbil a l’hora de col·locar els pals i els ous i també jugar de manera prudent i alhora arriscada per posar en un compromís al següent jugador.

Aquest joc conté 1 base del niu (que és la part inferior de la lluna), 1 figureta de la Kiki, 70 bastonets de fusta, 20 ous de cucut i un llibret d’instruccions.

*Aquest joc conté peces petites o punxents, pel que recomanem que els jugadors més petits estiguin acompanyats d’un adult i que no hi juguin infants més petits de l’edat recomanada a les instruccions*

Pes 0.44 kg
Dimensions 10 × 10 × 27 cm

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Per estar al dia de noticies i novetats relacionades amb el món dels infants a Catalunya. 

Cistella
El NIU DEL CUCUT
19.50

Disponibilitat: 3 en estoc

Desplaça cap amunt